Sponsorer

Da vi er en almennyttig forening uden egentlige indtægter, er vi helt afhængige af, at andre også synes, at vores formål er værd at støtte. Vi vil derfor på denne måde gerne sige mange tak til dem, der har hjulpet os på vej:

Tak til: 

Winnie Liljeborg og selskabet L.A. Rings Ejendom aps,
for at sikre ejendommen og renovere den, og give os tid til at komme i gang.


Thorbjørn Thuris fra Roskilde Haveservice 
for at hjælpe os i bund med en have, som havde stået uden pasning i mere end ½ år og for fortsat at hjælpe os med de “store” ting i haven.

Aut. El-installatør Gagatek 
for at have set på el-installationerne og oprettet byggestrømstavle. Gagatek har også stået for udskiftning af de gamle ledninger og renovering af alle de gamle kontakter.

 Icopal, som har sponseret tagpap til renoveringen af L.A. Rings atelier-udbygning på huset i Brøndgade. Se i øvrigt her, hvordan Icopal tidligere har anvendt L.A. Ring i deres markedsføring.

Roskilde Pejsecenter - som har sponseret arbejdet med at fore husets skorsten og tilslutningen af det nye gamle komfur i køkkenet.


Jensens Kurser, som har sponseret computere til informationscentret for maleren L.A. Ring.


 i Roskilde v. Peder Andersen - som har sponseret projektor og lydanlæg til atelieret, så vi kan vise præsentationer af Rings kunst og bydelens historie.


Beckett-Fonden, som har givet 100.000 kr. til den indvendige renovering.


 

Tak til Nordea-Fonden, som i oktober 2016 har støttet os med 40.500 kr til planlægning og produktion af informationsmateriale.

Tak til P.P Brolægning for sponsering af arbejdet med at retablere pigstensbelægningen foran huset og trappen op til haven.

Stuepigens Hjemmeservice

…….. og der er plads til mange flere :-)


© JM 2014